Menyang kontèn

Géyongan, Arjawinangun, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Géyongan
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Cirebon Regency" does not exist.
Koordhinat: 6°40′04″S 108°24′28″E / 6.66777°S 108.40785°E / -6.66777; 108.40785Koordhinat: 6°40′04″S 108°24′28″E / 6.66777°S 108.40785°E / -6.66777; 108.40785
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanArjawinangun
Kodhe laladan
administrasi
32.09.24.2010

Géyongan iku désa ing Kacamatan Arjawinangun, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.