Géyongan, Arjawinangun, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Géyongan
Désa
Géyongan kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Géyongan
Géyongan
Géyongan kapernah ing Jawa Kulon
Géyongan
Géyongan
Géyongan kapernah ing Indonésia
Géyongan
Géyongan
Koordhinat: 6°40′04″S 108°24′28″E / 6.66777°S 108.40785°E / -6.66777; 108.40785Koordhinat: 6°40′04″S 108°24′28″E / 6.66777°S 108.40785°E / -6.66777; 108.40785
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanArjawinangun
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Géyongan iku désa ing Kacamatan Arjawinangun, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)