Kebonturi, Arjawinangun, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kebonturi
Désa
Kebonturi kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Kebonturi
Kebonturi
Kebonturi kapernah ing Jawa Kulon
Kebonturi
Kebonturi
Kebonturi kapernah ing Indonésia
Kebonturi
Kebonturi
Koordhinat: 6°39′11″S 108°24′28″E / 6.65314°S 108.4077°E / -6.65314; 108.4077Koordhinat: 6°39′11″S 108°24′28″E / 6.65314°S 108.4077°E / -6.65314; 108.4077
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanArjawinangun
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Kebonturi iku désa ing Kacamatan Arjawinangun, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)