Menyang kontèn

Tegalgubug, Arjawinangun, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tegalgubug
Désa
Tegalgubug kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Tegalgubug
Tegalgubug
Tegalgubug kapernah ing Jawa Kulon
Tegalgubug
Tegalgubug
Tegalgubug kapernah ing Indonesia
Tegalgubug
Tegalgubug
Koordhinat: 6°37′49″S 108°23′14″E / 6.63019°S 108.3871°E / -6.63019; 108.3871Koordhinat: 6°37′49″S 108°23′14″E / 6.63019°S 108.3871°E / -6.63019; 108.3871
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanArjawinangun
Kodhe laladan
administrasi
32.09.24.2005

Tegalgubug iku désa ing Kacamatan Arjawinangun, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.