Tegalgubug, Arjawinangun, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tegalgubug
Désa
Tegalgubug kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Tegalgubug
Tegalgubug
Tegalgubug kapernah ing Jawa Kulon
Tegalgubug
Tegalgubug
Tegalgubug kapernah ing Indonésia
Tegalgubug
Tegalgubug
Koordhinat: 6°37′49″S 108°23′14″E / 6.63019°S 108.3871°E / -6.63019; 108.3871Koordhinat: 6°37′49″S 108°23′14″E / 6.63019°S 108.3871°E / -6.63019; 108.3871
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanArjawinangun
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Tegalgubug iku désa ing Kacamatan Arjawinangun, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)