Jungjang, Arjawinangun, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jungjang
Désa
Jungjang kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Jungjang
Jungjang
Jungjang kapernah ing Jawa Kulon
Jungjang
Jungjang
Jungjang kapernah ing Indonésia
Jungjang
Jungjang
Koordhinat: 6°38′50″S 108°25′03″E / 6.64717°S 108.4176°E / -6.64717; 108.4176Koordhinat: 6°38′50″S 108°25′03″E / 6.64717°S 108.4176°E / -6.64717; 108.4176
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanArjawinangun
Kodhe laladan
administrasi
32.09.24.2003

Jungjang iku désa ing Kacamatan Arjawinangun, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)