Ciledug, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ciledug
Kacamatan
Ciledug kapernah ing Jawa Kulon
Ciledug
Ciledug
Ciledug kapernah ing Indonésia
Ciledug
Ciledug
Koordhinat: 6°53′53″S 108°44′51″E / 6.89809°S 108.74747°E / -6.89809; 108.74747Koordhinat: 6°53′53″S 108°44′51″E / 6.89809°S 108.74747°E / -6.89809; 108.74747
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
Kodhe laladan
administrasi
32.09.02

Ciledug iku kacamatan ing Kabupatèn Cirebon.[1]

Désa[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)