Menyang kontèn

Damarguna, Ciledug, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Damarguna
Désa
Damarguna kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Damarguna
Damarguna
Damarguna kapernah ing Jawa Kulon
Damarguna
Damarguna
Damarguna kapernah ing Indonesia
Damarguna
Damarguna
Koordhinat: 6°52′34″S 108°44′49″E / 6.87608°S 108.74708°E / -6.87608; 108.74708Koordhinat: 6°52′34″S 108°44′49″E / 6.87608°S 108.74708°E / -6.87608; 108.74708
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanCiledug
Kodhe laladan
administrasi
32.09.02.2010

Damarguna iku désa ing Kacamatan Ciledug, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.