Menyang kontèn

Jatiséèng Kidul, Ciledug, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jatiséèng Kidul
Désa
Jatiséèng Kidul kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Jatiséèng Kidul
Jatiséèng Kidul
Jatiséèng Kidul kapernah ing Jawa Kulon
Jatiséèng Kidul
Jatiséèng Kidul
Jatiséèng Kidul kapernah ing Indonesia
Jatiséèng Kidul
Jatiséèng Kidul
Koordhinat: 6°54′48″S 108°44′06″E / 6.91342°S 108.7351°E / -6.91342; 108.7351Koordhinat: 6°54′48″S 108°44′06″E / 6.91342°S 108.7351°E / -6.91342; 108.7351
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanCiledug
Kodhe laladan
administrasi
32.09.02.2012

Jatiséèng Kidul iku désa ing Kacamatan Ciledug, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.