Menyang kontèn

Jatiséèng, Ciledug, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jatiséèng
Désa
Skyline of Jatiséèng
Jatiséèng kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Jatiséèng
Jatiséèng
Jatiséèng kapernah ing Jawa Kulon
Jatiséèng
Jatiséèng
Jatiséèng kapernah ing Indonesia
Jatiséèng
Jatiséèng
Koordhinat: 6°52′50″S 108°44′59″E / 6.88044°S 108.74985°E / -6.88044; 108.74985Koordhinat: 6°52′50″S 108°44′59″E / 6.88044°S 108.74985°E / -6.88044; 108.74985
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanCiledug
Kodhe laladan
administrasi
32.09.02.2011

Jatiséèng iku désa ing Kacamatan Ciledug, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.