Menyang kontèn

Ténjomaya, Ciledug, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ténjomaya
Désa
Ténjomaya kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Ténjomaya
Ténjomaya
Ténjomaya kapernah ing Jawa Kulon
Ténjomaya
Ténjomaya
Ténjomaya kapernah ing Indonesia
Ténjomaya
Ténjomaya
Koordhinat: 6°53′44″S 108°44′17″E / 6.89561°S 108.73811°E / -6.89561; 108.73811Koordhinat: 6°53′44″S 108°44′17″E / 6.89561°S 108.73811°E / -6.89561; 108.73811
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanCiledug
Kodhe laladan
administrasi
32.09.02.2009

Ténjomaya iku désa ing Kacamatan Ciledug, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.