Menyang kontèn

Bojongnegara, Ciledug, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bojongnegara
Désa
Bojongnegara kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Bojongnegara
Bojongnegara
Bojongnegara kapernah ing Jawa Kulon
Bojongnegara
Bojongnegara
Bojongnegara kapernah ing Indonesia
Bojongnegara
Bojongnegara
Koordhinat: 6°53′32″S 108°45′25″E / 6.89215°S 108.75681°E / -6.89215; 108.75681Koordhinat: 6°53′32″S 108°45′25″E / 6.89215°S 108.75681°E / -6.89215; 108.75681
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanCiledug
Kodhe laladan
administrasi
32.09.02.2017

Bojongnegara iku désa ing Kacamatan Ciledug, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.