Menyang kontèn

Ciledug Kulon, Ciledug, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ciledug Kulon
Désa
Ciledug Kulon kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Ciledug Kulon
Ciledug Kulon
Ciledug Kulon kapernah ing Jawa Kulon
Ciledug Kulon
Ciledug Kulon
Ciledug Kulon kapernah ing Indonesia
Ciledug Kulon
Ciledug Kulon
Koordhinat: 6°54′26″S 108°44′47″E / 6.90726°S 108.7463°E / -6.90726; 108.7463Koordhinat: 6°54′26″S 108°44′47″E / 6.90726°S 108.7463°E / -6.90726; 108.7463
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanCiledug
Kodhe laladan
administrasi
32.09.02.2013

Ciledug Kulon iku désa ing Kacamatan Ciledug, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.