Bojong Lor, Jamblang, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bojong Lor
Désa
Bojong Lor kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Bojong Lor
Bojong Lor
Bojong Lor kapernah ing Jawa Kulon
Bojong Lor
Bojong Lor
Bojong Lor kapernah ing Indonésia
Bojong Lor
Bojong Lor
Koordhinat: 6°39′32″S 108°28′09″E / 6.65893°S 108.46917°E / -6.65893; 108.46917Koordhinat: 6°39′32″S 108°28′09″E / 6.65893°S 108.46917°E / -6.65893; 108.46917
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanJamblang
Kodhe laladan
administrasi
32.09.40.2005

Bojong Lor iku désa ing Kacamatan Jamblang, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)