Bakung Lor, Jamblang, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bakung Lor
Désa
Bakung Lor kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Bakung Lor
Bakung Lor
Bakung Lor kapernah ing Jawa Kulon
Bakung Lor
Bakung Lor
Bakung Lor kapernah ing Indonésia
Bakung Lor
Bakung Lor
Koordhinat: 6°38′38″S 108°29′18″E / 6.64382°S 108.4882°E / -6.64382; 108.4882Koordhinat: 6°38′38″S 108°29′18″E / 6.64382°S 108.4882°E / -6.64382; 108.4882
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanJamblang
Kodhe laladan
administrasi
32.09.40.2008

Bakung Lor iku désa ing Kacamatan Jamblang, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.