Kutha Banjar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kutha Banjar
Lambang Kota Banjar.jpg
Lambang Kutha Banjar
Sesanti: ""
Locator kota banjar.png
Dina Dadi: (2001-12-01) 1 Dhésèmber 2001 (umur 16) ...
Walikutha:
Wakil walikutha:
Jembar
 - Total:

113,59 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

4 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 167.000 (2003)
+/- 1.469 jiwa/km²
Suku Bangsa: Wong Sundha, wong Jawa
Agama: Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu lan Buda
Basa: Basa Sundha lan Basa Indonésia

Kutha Banjar iku salah siji kutha ing provinsi Jawa Kulon. Jembar wewengkon kutha iki ± 113,59 km² utawa hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kutha Banjar ketata saking 4 kacamatan, kalurahan lan désa. Kacamatan-Kacamatan ing kutha iki ya iku:

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]