Kabupatèn Bekasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Bekasi
Lambang Bekasi.jpg
Lambang Bekasi
Motto: ""
300px
Dina Dadi: ...
Kutha krajan: Bekasi kutha
Bupati: H. Saadudin
Wakil Bupati:
Jembar
 - Total:

1.484,37 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

23 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 1.917.000 (2003)
+/- 1.292 jiwa/km²
Suku Bangsa: Wong Sundha, wong Jawa
Agama: Islam, Protestan, Katulik, Hindu lan Buddha
Basa: Basa Sundha lan Basa Indonésia

Kabupatèn Bekasi iku kabupatèn ing Jawa Kulon. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 1.484,37 km² utawa hèktar.

BEKASI terkenal dadi kota industri,sing paling gede sak asia tenggara

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Bekasi katata jroning 23 kacamatan, kalurahan lan désa. Kacamatan-Kacamatan ing Kabupatèn Bekasi ya iku:

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Jawa Kulon