Tarumajaya, Bekasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tarumajaya
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupatènBekasi
Kode Kemendagri32.16.01 Edit the value on Wikidata

Tarumajaya iku kacamatan ing kabupatèn Bekasi, Jawa Kulon.

  1. Pahlawan Setia
  2. Pasisirmakmur
  3. Pusakarakyat
  4. Samudrajaya
  5. Segarajaya
  6. Segaramakmur
  7. Setia Asih
  8. Setiamulya

Kabupatèn Bekasi