Cibitung, Bekasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Cibitung
Kacamatan
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{propinsi}}}]]

[[Kategori:kacamatan ing Kabupatèn Bekasi {{{jeneng dati2}}}]] [[Kategori:Cibitung, {{{jeneng dati2}}}| ]] Cibitung iku kacamatan ing kabupatèn Bekasi, Jawa Kulon, Indonésia.

  1. Cibuntu
  2. Kertamukti
  3. Muktiwari
  4. Sarimukti
  5. Sukajaya
  6. Wanajaya
  7. Wanasari

Cithakan:Kacamatan Cibitung

Kabupatèn Bekasi


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cibitung,_Bekasi&oldid=1050330"