Kabupatèn Garut

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Kabupatèn Garut
Lambang Garut.jpg
Lambang Garut
Sesanti: "Tata Tengtrem Kertaraharja"
300px
Dina Dadi:...
Kutha krajan:Garut
Bupati: H. Aceng H.M. Fikri, S.Ag.
Wakil Bupati: H. Agus Hamdani GS, S.Pd.I.
Jembar
 -Total:

3.065,19 km²
Kacamatan
 -Cacahe:

42 Kacamatan
Padunung
 -Total:
 -Kapadhetan:

+/-2.260.000 (2003)
+/-737 jiwa/km²
Suku Bangsa:Wong Sundha, wong Jawa
Agama: Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu lan Buda
Basa: Basa Sundha lan Basa Indonésia

Kabupatèn Garut iku kabupatèn ing Jawa Kulon. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± 3.065,19 km² utawa hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

6º56'49-7 º45'00 Lintang kidul lan 107º25'8-108º7'30 Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Garut ketata saking 42 kacamatan, 19 kalurahan lan 400 désa. Kacamatan-Kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]