Cibalong, Garut

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Cibalong
Kabupaten
Garut
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Cibalong iku kecamatan ing kabupaten Garut, Jawa Barat.

Desa-Desa[besut | besut sumber]

Kabupaten Garut


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cibalong,_Garut&oldid=1036872"