Kutha Cimahi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Kutha Cimahi
Lambang Kota Cimahi.jpg
Lambang Kutha Cimahi
Motto: ""
Locator kota cimahi.png
Dina Dadi: ...
Walikutha: M. Itoc Tochiya
Wakil walikutha:
Jembar
 - Total:

48,42 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

3 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 483.000 (2003)
+/- 9.70 jiwa/km²
Suku Bangsa: Wong Sundha, wong Jawa
Agama: Islam, Protestan, Katulik, Hindu lan Buddha
Basa: Basa Sundha lan Basa Indonésia

Kutha Cimahi iku salahsiji kutha ing propinsi Jawa Kulon. Jembar wewengkon kutha iki ± 48,42 km² utawa hektar.

Geografis[sunting | besut sumber]

Pemarentahan[sunting | besut sumber]

Kutha Cimahi ketata saking 3 kacamatan, 15 kalurahan lan désa. Kacamatan-Kacamatan ing kutha iki ya iku:

  1. Kacamatan Cimahi Utara
  2. Kacamatan Cimahi Selatan lan
  3. Kacamatan Cimahi Tengah

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | besut sumber]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Jawa Barat


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Cimahi&oldid=1049879"