Kutha Cirebon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kutha Cirebon
Lambang Kota Cirebon.jpg
Lambang Kutha Cirebon
Motto: "---"
Locator kota cirebon.png
Dina Dadi: ...
Walikutha: Subardi
Wakil walikutha: ---
Jembar
 - Total:

37,54 km²
Kecamatan
 - Cacahe:

5 Kecamatan
Pedhunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 277.000 (2003)
+/- 7.376 jiwa/km²
Suku Bangsa: Wong Sundha, wong Jawa
Agama: Islam, Protestan, Katulik, Hindu lan Buddha
Basa: Basa Sundha lan Basa Indonesia

Kutha Cirebon iku salahsiji kutha ing provinsi Jawa Kulon. Jembar wilayah kutha iki ± 37,54 km² utawa --- hektar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kutha Cirebon ketata saking 5 kecamatan, 22 kelurahan. Kecamatan-Kecamatan ing kutha iki yaiku:

  1. Kecamatan Harjamukti
  2. Kecamatan Kejaksan
  3. Kecamatan Kesambi
  4. Kecamatan Lemahwungkuk
  5. Kecamatan Pekalipan

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]


Bali menyang: Jawa Barat
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Cirebon&oldid=805790"