Kutha Bogor

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Kutha Bogor
Lambang Kota Bogor.jpg
Lambang Kutha Bogor
Motto: ""
Locator kota bogor.png
Dina Dadi: ...
Walikutha: Diani Budiarto
Wakil walikutha:
Jembar
 - Total:

21,56 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

6 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 834.000 (2003)
+/- 38.661 jiwa/km²
Suku Bangsa: Wong Sundha, wong Jawa
Agama: Islam, Protestan, Katulik, Hindu lan Buddha
Basa: Basa Betawi, Basa Sundha lan Basa Indonésia

Kutha Bogor iku salahsiji kutha ing propinsi Jawa Kulon. Jembar wewengkon kutha iki ± 21,56 km² utawa hektar.

Geografis[sunting | besut sumber]

Pemerentahan[sunting | besut sumber]

Kutha Bogor ketata saking 6 kacamatan, kalurahan lan désa. Kacamatan-Kacamatan ing kutha iki ya iku:

  1. Kacamatan Bogor Barat
  2. Kacamatan Bogor Selatan
  3. Kacamatan Bogor Timur
  4. Kacamatan Bogor Utara
  5. Kacamatan Bogor Tengah
  6. Kacamatan Tanah Sereal

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | besut sumber]

Pranala Jaba[sunting | besut sumber]

Jawa Barat

Kutha-kutha gedhé ing Indonésia
  Kutha Provinsi Populasi     Kutha Provinsi Populasi
1 Jakarta DKI Jakarta 9.607.787 Kutha Bogor
Kutha Bogor
7 Depok Jawa Kulon 1.738.570
2 Surabaya Jawa Wétan 2.765.487 8 Semarang Jawa Tengah 1.555.984
3 Bandung Jawa Kulon 2.394.873 9 Palembang Sumatra Kidul 1.455.284
4 Bekasi Jawa Kulon 2.334.871 10 Makassar Sulawesi Kidul 1.338.663
5 Medan Sumatra Lor 2.097.610 11 Tangerang Kidul Banten 1.290.322
6 Tangerang Banten 1.798.601 12 Bogor Jawa Kulon 950.334


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Bogor&oldid=1049873"