Kutha Sukabumi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Kutha Sukabumi
Lambang Kutha Sukabumi
'Lambang Kutha Sukabumi
Motto: ""
Locator kota sukabumi.png
Dina Dadi: ...
Walikutha:
Wakil walikutha:
Jembar
 - Total:

48,15 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

7 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- yuta
+/- / km²
Suku Bangsa: Wong Sundha, wong Jawa
Agama: Islam, Protestan, Katulik, Hindu lan Buddha
Basa: Basa Sundha lan Basa Indonésia

Kutha Sukabumi iku salahsiji kutha ing propinsi Jawa Kulon. Jembar wewengkon kutha iki ± 48,15 km² utawa hektar.

Geografis[sunting | besut sumber]

Pemerentahan[sunting | besut sumber]

Kutha Sukabumi ketata saking 7 kacamatan, kalurahan lan désa. Kacamatan-Kacamatan ing kutha iki ya iku:

  1. Kacamatan Baros
  2. Kacamatan Cibeureum
  3. Kacamatan Cikole
  4. Kacamatan Citamiang
  5. Kacamatan Gunungpuyuh
  6. Kacamatan Lembursitu
  7. Kacamatan Warudoyong

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | besut sumber]

Pranala Jaba[sunting | besut sumber]

Kutha Sukabumi, Jawa Kulon
Lambang Kutha Sukabumi

Kecamatan: Baros | Cibeureum | Cikole | Citamiang | Gunungpuyuh | Lembursitu | Warudoyong

Jawa Kulon


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Sukabumi&oldid=1049875"