Pakenjeng, Garut

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pakenjeng
Kabupatèn
Garut
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
---
Désa/Kalurahan
---/---

Pakenjeng iku kecamatan ing kabupatèn Garut, Jawa Barat.

Désa-Désa[besut | besut sumber]

Kabupatèn Garut