Pasirwangi, Garut

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Pasirwangi
Kabupatèn
Garut
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
---
Desa/Kalurahan
---/---

Pasirwangi iku kacamatan ing kabupatèn Garut, Jawa Barat.

Desa-Desa[sunting | besut sumber]

Kabupatèn Garut