Cibarusah, Bekasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cibarusah
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupatènBekasi

Cibarusah iku kacamatan ing kabupatèn Bekasi, Jawa Kulon.

  1. Cibarusahjaya
  2. Cibarusahkota
  3. Ridogalih
  4. Ridomanah
  5. Sindangmulya
  6. Sirnajati
  7. Wibawamulya

Cithakan:Kacamatan Cibarusah

Kabupatèn Bekasi