Sukakarya, Bekasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sukakarya
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupatènBekasi
Kode Kemendagri32.16.14 Edit the value on Wikidata

Sukakarya iku kacamatan ing kabupatèn Bekasi, Jawa Kulon.

Padésan[besut | besut sumber]

  1. Sukaindah
  2. Sukajadi
  3. Sukakarya
  4. Sukakersa
  5. Sukalaksana
  6. Sukamakmur
  7. Sukamurni