Babelan, Bekasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Babelan
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupatènBekasi

Babelan iku kacamatan ing kabupatèn Bekasi, Jawa Kulon.

  1. Babelan Kutha
  2. Bahagia
  3. Bunibakti
  4. Huripjaya
  5. Kebalèn
  6. Kedhungjaya
  7. Kedungpengawas
  8. Muarabakti
  9. Pasisir Hurip

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Babelan