Tambelang, Bekasi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Tambelang
Kabupaten
Bekasi
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Prakata[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Tambelang iku salah sijining kecamatan ing kabupaten Bekasi, Jawa Kulon.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

Desa-desa neng kecamatan iki antarane:

  1. Sukabakti
  2. Sukamaju
  3. Sukamantri
  4. Sukarahayu
  5. Sukaraja
  6. Sukarapih
  7. Sukawijaya


Bali menyang: Kabupaten Bekasi
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tambelang,_Bekasi&oldid=817467"