Cabangbungin, Bekasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cabangbungin
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupatènBekasi
Kode Kemendagri32.16.16 Edit the value on Wikidata

Cabangbungin iku kacamatan ing kabupatèn Bekasi, Jawa Kulon, Indonésia.

  1. Jayabakti
  2. Jayalaksana
  3. Lenggahjaya
  4. Lenggahsari
  5. Setiajaya
  6. Setialaksana
  7. Sindangjaya
  8. Sindangsari

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]