Menyang kontèn

Waled, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Walèd, Cirebon)
Waled
Kacamatan
Waled kapernah ing Jawa Kulon
Waled
Waled
Waled kapernah ing Indonesia
Waled
Waled
Koordhinat: 6°54′19″S 108°41′09″E / 6.90523°S 108.68591°E / -6.90523; 108.68591Koordhinat: 6°54′19″S 108°41′09″E / 6.90523°S 108.68591°E / -6.90523; 108.68591
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
Kodhe laladan
administrasi
32.09.01

Waled iku kacamatan ing Kabupatèn Cirebon.[1]

Désa[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.