Gunungsari, Waled, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gunungsari
Désa
Gunungsari kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Gunungsari
Gunungsari
Gunungsari kapernah ing Jawa Kulon
Gunungsari
Gunungsari
Gunungsari kapernah ing Indonésia
Gunungsari
Gunungsari
Koordhinat: 6°53′58″S 108°40′42″E / 6.89936°S 108.67827°E / -6.89936; 108.67827Koordhinat: 6°53′58″S 108°40′42″E / 6.89936°S 108.67827°E / -6.89936; 108.67827
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanWaled
Kodhe laladan
administrasi
32.09.01.2014

Gunungsari iku désa ing Kacamatan Waled, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)