Ciuyah, Waled, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ciuyah
Désa
Ciuyah kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Ciuyah
Ciuyah
Ciuyah kapernah ing Jawa Kulon
Ciuyah
Ciuyah
Ciuyah kapernah ing Indonésia
Ciuyah
Ciuyah
Koordhinat: 6°55′58″S 108°39′37″E / 6.93266°S 108.66014°E / -6.93266; 108.66014Koordhinat: 6°55′58″S 108°39′37″E / 6.93266°S 108.66014°E / -6.93266; 108.66014
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanWaled
Kodhe laladan
administrasi
32.09.01.2013

Ciuyah iku désa ing Kacamatan Waled, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)