Menyang kontèn

Cibogo, Waled, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Cibogo
Désa
Cibogo kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Cibogo
Cibogo
Cibogo kapernah ing Jawa Kulon
Cibogo
Cibogo
Cibogo kapernah ing Indonesia
Cibogo
Cibogo
Koordhinat: 6°53′21″S 108°41′21″E / 6.88918°S 108.68916°E / -6.88918; 108.68916Koordhinat: 6°53′21″S 108°41′21″E / 6.88918°S 108.68916°E / -6.88918; 108.68916
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanWaled
Kodhe laladan
administrasi
32.09.01.2018

Cibogo iku désa ing Kacamatan Waled, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.