Cibogo, Waled, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cibogo
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 502: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Cirebon Regency" does not exist.
Koordhinat: 6°53′21″S 108°41′21″E / 6.88918°S 108.68916°E / -6.88918; 108.68916Koordhinat: 6°53′21″S 108°41′21″E / 6.88918°S 108.68916°E / -6.88918; 108.68916
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanWaled
Kodhe laladan
administrasi
32.09.01.2018

Cibogo iku désa ing Kacamatan Waled, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.