Waled Kota, Waled, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Waled Kota
Désa
Waled Kota kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Waled Kota
Waled Kota
Waled Kota kapernah ing Jawa Kulon
Waled Kota
Waled Kota
Waled Kota kapernah ing Indonésia
Waled Kota
Waled Kota
Koordhinat: 6°54′51″S 108°42′36″E / 6.91409°S 108.70997°E / -6.91409; 108.70997Koordhinat: 6°54′51″S 108°42′36″E / 6.91409°S 108.70997°E / -6.91409; 108.70997
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanWaled
Kodhe laladan
administrasi
32.09.01.2009

Waled Kota iku désa ing Kacamatan Waled, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)