Menyang kontèn

Waled Désa, Waled, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Waled Désa
Désa
Waled Désa kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Waled Désa
Waled Désa
Waled Désa kapernah ing Jawa Kulon
Waled Désa
Waled Désa
Waled Désa kapernah ing Indonesia
Waled Désa
Waled Désa
Koordhinat: 6°55′28″S 108°42′23″E / 6.92455°S 108.70642°E / -6.92455; 108.70642Koordhinat: 6°55′28″S 108°42′23″E / 6.92455°S 108.70642°E / -6.92455; 108.70642
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanWaled
Kodhe laladan
administrasi
32.09.01.2008

Waled Désa iku désa ing Kacamatan Waled, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.