Menyang kontèn

Limo, Kutha Depok

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Limo, Kutha Depok
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri32.76.04 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Dhépok {{{nama dati2}}}]]

Limo iku kecamatan ing Kutha Dhépok, Jawa Kulon.

Désa-Désa[besut | besut sumber]

Kutha Dhépok