Bèji, Kutha Depok

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bèji, Kutha Depok
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Dhépok {{{nama dati2}}}]]

Bèji (panulisan ing Basa Indonésia: Bèji), iku kecamatan ing Kutha Dhépok, Jawa Kulon.

Désa-Désa[besut | besut sumber]

Kutha Dhépok