Dinda Kirana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dinda Kirana

Dinda Kirana utawa kang duwé jeneng dawa Dinda Kirana Sukmawati lair ing Tasikmalaya, Jawa Barat nalika 30 April 1995.[1] Dhéwékè ya iku aktris saka Indonesia.[1] Kènya dikenal wong akèh kawit main ing sinétron Kepompong.[1] Dinda lair saka pasangan S.U. Mardi lan Lia Priatiningsih.[1] Dhèwèké tau sekolah ing SMPN 7 Bekasi.[1] Dinda duwé hoby nyanyi lan blanja utawa shopping.[1] Cita-citané kepéngin dadi dhokter spésialis anak.[1] Dhéwékeè paling seneng mangan panganan saka Jepang, ya iku sushi.[1] Werna kang paling disenengi ya iku warna biru.[1]

Karir[besut | besut sumber]

Dinda Kirana miwiti ing dhunia hiburan awit taun 2004.[2] Ing kana, Dinda dadi juwara Lomba Cipta Bintang Televisi.[2] Sawisé menang, dhèwèké pindhah menyang Jakarta saka Tasikmalaya.[2] Nalika iku, Dinda Kirana isih umur sangang taun lan isih kelas 4 SD.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]