Andhara Early

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Andhara Early
Andhara Early.jpg
LairAndhara Early Astrawinata
Pakaryanaktris, presenter
Taun aktif1995-sekarang
BojoCesa David Luckmansyah
AnakMaghali Inala Netar
Wong tuwaAdilwan Astrawinata (ayah) dan Narwila Narang (ibunya)

Andhara Early Astrawinata (lair ing Balikpapan, Kalimantan Timur, 11 Sèptèmber 1979; umur 40 taun).[1] Andhara early ya iku salah sijiné presenter acara TV.[1]

Andhara Early lair saka pasangan Adilwan Astrawinata (bapak) lan Narwila Narang (ibu).[1] Andhara Early nduwéni huwur kira-kira 160cm.[1] Early anak pambarep saka sadulur kang cacahé papat.[1] Seduluré nduwéni jeneng Ariaputra Emir Astrawinata, Adindari Edvinari Astrawinata, lan Alifputra Etienne Astrawinata.[1] Sawisé nikah karo ibuné, bapaké banjur nikah manèh karo wong wadon kang jenengé Nourma Yunita.[1]

Karir[besut | besut sumber]

Early tau dadi runner up lan pemenang favorit GADIS Sampul 1995.[1] Sadurungé tampil dadi modhel sampul Majalah Playboy Indonesia édisi perdana nalika tanggal 7 April 2006, Early uga tau tampil dadi iklan Mi Sedaap, Goldmart, lan H&R.[1] Saliyané modhél iklan Early uga tau akting filem. Film kang tau dibintangi Early ya iku filem kang judhule Rumah Ketujuh lan Badan Pasti Berlalu kang disiyaraké lumantar tivi.[1] Saliyané akting filem, Early uga akting ing sinétron. sinétron kang dibintangi Early kayataDunia Tanpa Koma, Selebriti juga Manusia, Lupus Milenia II, Vanya, Bekisar Merah, lan Perayaan Besar.[1]

Early uga dadi presenter ing acara By Request (SCTV), Pista (Indosiar), LatiNight (MetroTV), Espresso (ANTV), Gelar Panco (Indosiar), dan MTV Campus (MTV).[1]

Kauripan pribadi[besut | besut sumber]

Early tau nikah karo Ferry Iskandar nanging leloroné banjur cerai.[1] Saka pernikahan iki, early nduwé anak siji kang jenengé Maghali Inala Netar.[1] Ferry uga ragu yèn Maghali iku anak asil saka pernikahané Early karo dhèwèké. Awit Early tau cerak karo Ariel, salah sijiné vokalis grup band Peterpan.[1] Pernikahan Early kang kaping loro ya iku karo Cesa.[1] Nanging Cesa nggugat cerai talak ing Pengadilan Agama Jakarta Selatan nalika tanggal 15 Agustus 2008.[2] kabar bab retaké gayutan leloroné wis keprungu wiwit sasi Juni 2008.[3] Sawisé iku, Early banjur pacaran karo Bugi, drummer band Phantom.[4]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 17 Juli 2011)
  2. >September, Andhara Early Sidang Cerai(dipunundhuh tanggal 17 Juli 2011)
  3. Rumah Tangga Andhara Early Guncang?(dipunundhuh tanggal 17 Juli 2011
  4. hot.detik.com(dipunundhuh tanggal 17 Juli 2011)