Naraguna:JV089Yayu

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
    ꦱꦸꦒꦼꦁ​ꦫꦮꦸꦃ​ꦮꦺꦴꦤ꧀ꦠꦼꦤ꧀​ꦲꦶꦁ​ꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦢꦶꦪ​ꦲꦧꦱ​ꦗꦮꦶ
    Onigiri cheerleader.gif Sugeng Rawuh Wonten ing Wikipédia Basa Jawi Onigiri cheerleader.gif



    JV089Yayu
    Panganggo
    JenengYayu Daulati
    Tandha tangan Yayu link=:jv::Dhiskusi Panganggo:JV089Yayu rembugan 11:20 , 29 Juli 2011 (UTC)
    LokasiJawi Tengah
    NegaraIndonésia
    Kothak naraguna
    National emblem of Indonesia Garuda Pancasila.svg
    Pribadi
    Domisili
    Flag of Indonesia.svg
    Naraguna iki asal Indonésia
    Seal of the City of Semarang.svgNaraguna iki domisili ing Semarang, Indonésia
    Komputer lan internèt
    Logo Internet Explorer
    Naraguna iki migunakaké browser Internèt Explorer
    Kamampuan Basa
    id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
    jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
    Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad"Naraguna iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"
    Indonesian fried tempeh.JPG
    Naraguna iki panganan klangenané Témpé
    Wikipedia-logo.png
    Naraguna iki pecandu Wikipedia
    .

    Nuwun, Nami kula, Yayu Daulati, mahasiswa Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa dan Seni jurusan Pendidikan Bahasa Jawa. Angkatan 2009.

    Asal kula saking Kutha Brebes.

    Riwayat Pandhidhikan[besut | besut sumber]

    • SD (Sekolah Dasar) Negeri 01 Jubang ,

    Kecamatan Bulakamba, Kabupaten Brebes

    • SMP {Sekolah Menengah Pertama) Negeri 01 Brebes,

    Kecamatan Brebes, Kabupaten Brebes

    • MA (Madrasah Aliyah) Negeri 01 Brebes,

    Kecamatan Brebes, Kabupaten Brebes

    Arsip Diskusi[besut | besut sumber]

    Arsip Diskusi (Archive):
    Replacement filing cabinet.svg
    Diskusi Yayu
    Diskusi Yayu Daulati