Parembugan Naraguna:JV04 Arif Nur Setiawan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sugeng rawuh, JV04 Arif Nur Setiawan!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.41 (UTC)

Puryono| Pirembagan! 20 Juni 2012 12.17 (UTC)

Geguritan[besut sumber]

Sugeng ndalu Mas Arif. Nuwun séwu artikel Geguritan sampun wonten. Menawi badhé njangkepi artikel, sumangga nyunting wonten ing artikel kasebat. Nuwun. Wilujeng nyunting! Tracy pirembagan 20 Juni 2012 17.42 (UTC)

Saliyané kuwi, cara panulisan aksara 'e' miturut konsensus ing Wikipedia ana telung jinis ya iku e, é lan è. Tumrap e (pepet) ora perlu diwènèhi tandha dhiakritik kayadéné ê utawa ĕ, cukup ditulis e waé. Dadi panulisan geguritan iku ora 'gêguritan' nanging 'geguritan'. Matur nuwun.Pras pirembagan 21 Juni 2012 13.45 (UTC)

Sugeng rawuh[besut sumber]

Sugeng rawuh Mas Arif Nur Setiawan. Sugeng nyerat artikel basa Jawi sinambi kompetisi. Sinau basa Jawi sesarengan ing Wikipedia Basa Jawi, murih lestari. Sumangga, matur nuwun.

Chafid pirembagan 21 Juni 2012 06.21 (UTC)

Kopetisi Papat Limpad 2012 Diwiwiti[besut sumber]

Ayo dina iki Kompetisi Papat Limpad 2012 wis diwiwiti. Ing ngisor iki ana paugeran-paugeran sing kudu digatekake (ing Basa Indonésia).

  • Peraturan umum :
  1. Saat 7 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
  2. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  3. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  4. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Ayo nyunting....Onigiri cheerleader.gifOnigiri cheerleader.gif Nuwun.Nurulbaitirohmah pirembagan 17 September 2012 02.50 (UTC)

Patroli Minggu Pisanan (17-23 September 2012)[besut sumber]

Nuwun JV04 Arif Nur Setiawan,

Saking patroli minggu pisanan, wiwit tanggal 17-23 September 2012 panjenengan namung nyunting 1 dinten inggih menika tanggal 22 September 2012 (saged dipupirsani dipunpirsani ing ngriki). Panjenengan ugi dèrèng ndamel artikel. Artikel Bedhug lan Kaligrafi dèrèng saged dipunetang dados artikel panjenengan awit kontribusi panjenengan namung sekedhik. Sumangga nyunting malih!!! Tetep semangat nggih!!!  Elok link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL08 Elok rembugan 24 September 2012 14.58 (UTC)

Artikel Pilihan Babak I[besut sumber]

Halo Teman

Tetep semangat nyunting ya! Tanggal 27 November 2012 pukul 23.59 WIB kompetisi Babak I akan ditutup. Jadi, kirimkan artikel pilihan Anda ke saya dengan mengisi FORM ARTIKEL PILIHAN. Jika hingga pukul 00.00 WIB belum diisi, maka saya akan memilih secara acak dari artikel Anda yang ada untuk dijadikan artikel pilihan.

Semangat ya! Nuwun.Nurulbaitirohmah pirembagan 27 November 2012 10.32 (UTC)

PRESENSI[besut sumber]

MINGGU PISANAN ( Tgl 17-23 September 2012) 17 18 19 20 21 22 23 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting ABSEN Absen ing tgl 17, 18, 19, 20, 21, lan 23 September 2012
MINGGU KALORO ( Tgl 24-30 September 2012) 24 25 26 27 28 29 30 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KATELU ( Tgl 01-7 Oktober 2012) 1 2 3 4 5 6 7 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KAPAPAT ( Tgl 8-14 Oktober 2012) 8 9 10 11 12 13 14 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KALIMA ( Tgl 15-21 Oktober 2012) 15 16 17 18 19 20 21 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KAENEM ( Tgl 22-28 Oktober 2012) 22 23 24 25 26 27 28 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KAPITU ( Tgl 29 Oktober - 4 November 2012) 29 30 31 1 2 3 4 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KAWOLU ( 5-11 November 2012) 5 6 7 8 9 10 11 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KASANGA ( 12-18 November 2012) 12 13 14 15 16 17 18 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KASEPULUH ( 19-25 November 2012) 19 20 21 22 23 24 25 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KASAWELAS( 26 November - 1 Desember 2012) 26 27 28 28 29 30 1 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KAROLAS( 2-8 Desember 2012) 2 3 4 5 6 7 8 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KATELULAS( 9 - 15 Desember 2012) 9 10 11 12 13 14 15 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KAPATBELAS( 16-22 Desember 2012) 16 17 18 19 20 21 22 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KALIMALAS( 23-29 Desember 2012) 23 24 25 26 27 28 29 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KANEMBELAS( 30 Desember 2012 - 5 Januari 2013 ) 30 31 1 2 3 4 5 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KAPITULAS (6 - 12 Januari 2013) 6 7 8 9 10 11 12 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KAWOLULAS( 13 - 19 Januari 2013) 13 14 15 16 17 18 19 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KASANGALAS( 20 - 26 Januari 2013) 20 21 22 23 24 25 26 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KASANGALAS( 27 Januari - 2 Februari 2013) 27 28 29 30 31 1 2 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KARONGPULUH( 3 Februari - 9 Februari 2013) 3 4 5 6 7 8 9 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KASELIKUR(10 Februari - 16 Februari 2013) 10 11 12 13 14 15 16 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah Absen