Mandala Shoji

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mandala Shoji
Mandala shojia260410a.jpg
Pakaryan aktor, presenter
Bojo Deanova
Anak Zara Khansa Aqila

Mandala Shoji (lair ing Surabaya, Jawa Timur, 6 Oktober 1982; umur 36 taun) iku salah siji artis filem Indonesia.[1] Mandala mèlu main ing filem Enam nalika taun 2008.[2] Saliyané iku, mandala uga dadi presenter ing acara-acara realitas cinta.[2] Mandala Shoji iku anak kang kaping papat saka sadulur kang cacahé lima.[2] Mandala tau pacaran karo artis kang jenengé Poppy Bunga.[2] Nanging leloroné banjur putus.[2] Mandala lan Poppy tau digosipake kumpul kebo.[2] Mandala Shoji iki aktor lulusan Institut Teknologi Surabaya jurusan Teknik Sipil.[2] Mandala uga akting ing filem KUNTILANAK, HANTU SUSTER BUNTING nalika taun 2008 lan KUNTILANAK KAMAR MAYAT nalika taun 2009.[2] Sawisé putus saka Poppy Bunga, Mandala Shoji banjur pacaran karo wong wadon kag jenengé Maridha Denova Safriana.[2] Maridha Denova Safriana iku ora saka kalangan artis.[2] Nalika iku Mandala menehaké ali-ali kanggo Denova.[2] Wong wadon iki kang saiki dadi pacangané Mandala.[2] Ora mung akting lan dadi presenter, nalika wiwitan taun 2010, Mandala nggawé single kang judhulé Nyatakan Cinta.[2] Nalika sasi September 2010 Mandala lan Denova ngananaké fitting klambi penganten lan persiapan foto sadurungé nikah nalika tanggal 19 Januari 2011 ing Jakarta Convention Center.[2] Nalika tanggal 19 April 2011, Mandala duwé anak wadon kang jenenge Zara Khansa Aqila.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. cumicumi.com(dipunundhuh tanggal 28 Agustus 2011)
  2. a b c d e f g h i j k l m n o selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 28 Agustus 2011)