Mandala Shoji

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Mandala Shoji
Pakaryanaktor, presenter
BojoDeanova
AnakZara Khansa Aqila

Mandala Shoji (lair ing Surabaya, Jawa Timur, 6 Oktober 1982; umur 41 taun) iku salah siji artis filem Indonesia.[1] Mandala mèlu main ing filem Enam nalika taun 2008.[2] Saliyané iku, mandala uga dadi presenter ing acara-acara realitas cinta.[2] Mandala Shoji iku anak kang kaping papat saka sadulur kang cacahé lima.[2] Mandala tau pacaran karo artis kang jenengé Poppy Bunga.[2] Nanging leloroné banjur putus.[2] Mandala lan Poppy tau digosipake kumpul kebo.[2] Mandala Shoji iki aktor lulusan Institut Teknologi Surabaya jurusan Teknik Sipil.[2] Mandala uga akting ing filem KUNTILANAK, HANTU SUSTER BUNTING nalika taun 2008 lan KUNTILANAK KAMAR MAYAT nalika taun 2009.[2] Sawisé putus saka Poppy Bunga, Mandala Shoji banjur pacaran karo wong wadon kag jenengé Maridha Denova Safriana.[2] Maridha Denova Safriana iku ora saka kalangan artis.[2] Nalika iku Mandala menehaké ali-ali kanggo Denova.[2] Wong wadon iki kang saiki dadi pacangané Mandala.[2] Ora mung akting lan dadi presenter, nalika wiwitan taun 2010, Mandala nggawé single kang judhulé Nyatakan Cinta.[2] Nalika sasi September 2010 Mandala lan Denova ngananaké fitting klambi penganten lan persiapan foto sadurungé nikah nalika tanggal 19 Januari 2011 ing Jakarta Convention Center.[2] Nalika tanggal 19 April 2011, Mandala duwé anak wadon kang jenenge Zara Khansa Aqila.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. cumicumi.com(dipunundhuh tanggal 28 Agustus 2011)
  2. a b c d e f g h i j k l m n o selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 28 Agustus 2011)