Ryan Phillippe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ryan Phillippe
Ryan Phillippe - 2010 TIFF.jpg
Phillippe at the premiere of The Bang Bang Club, during the 2010 Toronto International Film Festival.
Lair Matthew Ryan Phillippe
Jeneng liya Ryan Phillippe
Pakaryan Actor
Taun aktif 1992–present
Bojo Reese Witherspoon
(m. 1999–2007; 2 children)

Ryan Phillippe ingkang nggadhahi asma jangkep Matthew Ryan Phillippe (lair ing New Castle, Delaware, Amérika Sarékat, 10 September 1974; umur 41 taun) inggih punika satunggalipun aktor saking Amérika Sarékat.[1] Panjenenganipun langkung misuwur amargi dados paraga Billy Douglas ing opera sabun One Life to life taun 1992-1993. Taun 1990-an Ryan main film I Know What You Did Last Summer, Cruel Intentions, lan 54.[1]

Biografi[besut | besut sumber]

Taun 1995 Ryan miwiti karier minangka bintang film Crimson Tide lan White Squal, lan ing film horor I Know What You did Last Summer (1997) ingkang main film sareng kaliyan [[Sarah Michelle Gellar]], Freddie Prinze, Jr. lan Jennifer Love Hewitt, nami Ryan langkung misuwur ing jagad film bioskop.[2] Ryan sukses maragakaken Sebastian Valmont wonten ing film Cruel Intentions taun 1999, minangka paraga Tom Hansen wonten ing film Crash taun 2005, minangka paraga John 'Doc' Bradley wonten ing film Flags of Our Fathers taun 2006, lan minangka paraga Eric O'Neill wonten ing film Breach taun 2007.[2] Ryan Phillippe nate dados garwanipun artis Eese Witherspoon.[2] Kakalihipun pegatan tanggal 15 Mei 2007.[2] Saking palakrami punika Ryan lan Eese kagungan putra kalih Deacon Phillippe lan Ava Elizabeth Phillippe.[2]

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b (en)In Step With...Ryan Phillippe dipunundhuh tanggal 19 Juli 2011)
  2. ^ a b c d e (id)Profil Ryan Phillippe dipunundhuh tanggal 19 Juli 2011)

Pranala Njawi[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ryan_Phillippe&oldid=982423"