Jihan Fahira

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jihan Fahira

Jihan Fahira (lair ing Jakarta, 8 Januari 1978; umur 42 taun) ya iku salah sawijiné pesinetron Indonésia. Jihan ngugemi agama Islam.[1] Jihan Fahira nduwéni katurunan Sunda.[1] Jihan miwiti kariré ing donyaning hiburan nalika umuré isih 3 taun.[1] Nalika iku dhèwèké dadi bintang iklan kanggo produk susu balita.[1] Sawisé diwasa, Jihan dadi salah sijiné finalis GADIS Sampul 1993.[1] Wiwit iku, akèh tawanan kang nawani Jihan kanggo dadi bintang produk.[1] Sinetron kang sepisanan dibintangi Jihan ya iku sinétron anak-anak ing AnTV, kang judhule Lain Sendiri.[1] Jenéngé wiwit misuwur nalika dhèwèké nggantékaké Lulu Tobing dadi Indah ing sinétron Tersanjung (seri 4 lan 5).[1] Rata-rata sinétron kang dibintangi Jihan digawé karo Multivision Plus.[1]

Kauripan pribadi[besut | besut sumber]

Jihan krama karo Primus Yustisio, mantan pacar Nafa Urbach, nalika tanggal 17 September 2004.[1] Pasangan iki duwé anak kang cacahé telu.[1] Anak kang sepisanan jenéngé Lana Devina Yustisio, kang lair nalika tanggal 26 Juli 2006, anak kang kaping loro jenéngé Muhammad Yustisio, kang lair tanggal 13 April 2008.[1] Anak kang kaping telu lair tanggal 17 November 2010.[2] Anak kang kaping telu lair bareng karo dina Idul Adha.[2] Sawisé nglairaké Lana, Jihan ora tau katon manèh ing donyaning hiburan.[2]

Anake kang jenéngé Muhammad Yustisio iki lair normal.[3] Nalika nglairaké anak kang kaping loro iki, umur anaké kang sepisanan durung genep rong taun.[3] Primus lan Jihan pancén nyepetaké jarak kelairan kang nomer loro.[3] Nanging kanggo eksis manèh ing donyaning hiburan, Jihan isih ndeleng kahanané.[3]

Sinetron[besut | besut sumber]

Sinetron kang dibintangi Jihan Fahira.[1]

FTV[besut | besut sumber]

FTV kang dibintangi Jihan Fahira.[1]

  • Selamanya Kau Milikku

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan uku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n kapanlagi.com (dipunundhuh tanggal 6 Juli 2011)
  2. a b c detikhot.com(dipunundhuh tanggal 6 Juli 2011)
  3. a b c d indosiar.com(dipunundhuh tanggal 6 Juli 2011)