Lulu Tobing

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lulu Tobing

Lulu Tobing iku siji aktris Indonésia. Dhèwèké misuwur déné omah-omah karo putuné manten présidhèn Soeharto. Lulu Tobing iku asalé saka Sumatra Lor lan saiki mlebu Agama Islam.

Cathetan suku[besut | besut sumber]