Dimas Beck

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dimas Beck
Dimas beck 033.jpg
LairDimas Kahlil Sudoyo Beck
Pakaryanaktor, model, penyanyi
Taun aktif2005-saiki

Dimas Kahlil Sudoyo Beck padatan kondhang kanthi jeneng Dimas Beck (lair ing Jakarta, 8 Mèi 1988; umur 31 taun).[1] Dimas Beck ya iku juru main sinétron lan penyanyi kang asalé saka Indonésia.[1]

Karir[besut | besut sumber]

Dimas Beck wiwit misuwur jenenge nalika dhèwèké main filem kang irah-irahané Apa Artinya Cinta? lan Bukan Bintang Biyasa.[1] Ing filem Bukan Bintang Biyasa, Dimas Beck uga mèlu nyanyi ing lagu tema filem bareng karo Melly Goeslaw lan artis liyané.[1] Saliyané iku, Dimas Beck uga main ing sinétron kang irah-irahané Doo Bee Doo.[1] Dimas bareng karo Rafi Ahmad lan Kiki Moh main ing sinétron Doo Bee Doo kang dibabaraké ing stasiun tivi swasta RCTI.[1] Saliyané iki Dimas Beck uga dadi bintang filem Lentera Merah nalika taun 2006.[1] Sadurungé iku, Dimas Beck dadi bintang sinétron Sissy Putri Duyung lan Keluargaku Harapanku.[1]

Filmografi[besut | besut sumber]

Film[besut | besut sumber]

  • Apa Artinya Cinta? (2005)
  • Lentera Merah (2006)
  • Bukan Bintang Biyasa (2007)
  • Milli & Nathan (2011)

Sinetron[besut | besut sumber]

  • Sissy Putri Duyung
  • Keluargaku Harapanku
  • Doo Bee Doo
  • Tikus dan Kucing Mencari Cinta
  • Hitam Putih

FTV[besut | besut sumber]

  • Cinta Di Ujung Moncor Bebek
  • Cinta Dipersimpangan
  • Cinta Rasa Ongol-Ongol
  • Masih Ada Ojek Yang Lewat

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 21 Juli 2011)