Solo Square

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gambar Sala Square

Sala Square inggih punika satunggaling pasar modhèren ingkang dumunung wonten ing kutha Sala.[1] Papan panggonan ingkang gampil lan strategis ndadosaken sadaya transportasi dharat, ngemutaken caket kaliyan papan panggènan taksi, lan bis. Sala Square wonten papan-papan ingkang umum kasediakaken wonten ing satunggaling pasar utawi mal kados ta food court, time zone, supermartket, bread talk, lan sakpanunggalanipun.[2]

Nami populèr:Sala Square Alamat:Jl. Brigjen Slamet Riyadi 451-455 Sala Kota/Laweyan URL:solosquare.com [3]

Sala Square punika kalebet yasan ingkang agengipun nomer satunggal ing Jawi Tengah.[4]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. wisatasolo.com (diakses tanggal 5 Mèi 2011)
  2. www.soloaja.com (diakses tanggal 5 Mèi 2011)
  3. cityguide.kapanlagi.com (diakses tanggal 5 Mèi 2011)
  4. solosquare.com (diakses tanggal 5 Mèi 2011)