Solo Square

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gambar Sala Square

Sala Square inggih punika satunggaling pasar modhèren ingkang dumunung wonten ing kutha Sala.[1] Papan panggonan ingkang gampil lan strategis ndadosaken sadaya transportasi dharat, ngemutaken caket kaliyan papan panggènan taksi, lan bis. Sala Square wonten papan-papan ingkang umum kasediakaken wonten ing satunggaling pasar utawi mal kados ta food court, time zone, supermartket, bread talk, lan sakpanunggalanipun.[2]

Nami populèr:Sala Square Alamat:Jl. Brigjen Slamet Riyadi 451-455 Sala Kota/Laweyan URL:solosquare.com [3]

Sala Square punika kalebet yasan ingkang agengipun nomer satunggal ing Jawi Tengah.[4]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. wisatasolo.com (diakses tanggal 5 Mèi 2011)
  2. www.soloaja.com (diakses tanggal 5 Mèi 2011)
  3. cityguide.kapanlagi.com (diakses tanggal 5 Mèi 2011)
  4. solosquare.com (diakses tanggal 5 Mèi 2011)