Pasumbanging naraguna JV06Nofita Anggraeni Puspitasari

Golèk pasumbangbukaktutup
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽

6 Juni 2012

  • 08.456 Juni 2012 08.45 sa +1.311 A Tradisi begalanKaca énggal: === Tradhisi Begalan === *Sejarah Begalan '''Begalan''' asalipun saking tembung begal ingkang gadhah teges inggih punika perampok. Begalan inggih punika jinising kesenian ingkang ml...
  • 07.266 Juni 2012 07.26 sa +15 Godhong luncangTanpa ringkesan besutan
  • 07.246 Juni 2012 07.24 sa +558 A Godhong luncangKaca énggal: Godhong luncang yaiku jinising sayuran saka kelompok bawang sing lumrah digunakake nang masakan. Kayata dikutip saka Times of India, godhong luncang tukul ana ing kebon China 5.000 ...

23 Mèi 2012