Naraguna:JV06Nofita Anggraeni Puspitasari

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
    Nofita anggraeni puspitasari.jpg

    Nuwun.. Nama kula Nofita Anggraeni Puspitasari mahasiswa Pendidikan Bahasa Daerah Universitas Negeri Yogyakarta. Asal kula saking Purbalingga. Sakmenika kula kos wonten Karang Malang C31,Yogyakarta.